Home
Komend weekend
Geschreven door Redactie en H. Huijboom   
vrijdag, 14 september 2018 13:14

Honkbal:

Afgelopen weekend verloor OG tweemaal van koploper Kinheim. Zondag trok OG aan het kortste eind door met 2-0 te verliezen in een mooi pitcher duel. Het einde van het seizoen nadert. In de Overgangsklasse strijden Kinheim en RCH Pinguins om de bovenste plaats. Dit weekend staan beide ploegen in Heemstede tegenover elkaar. Het is voor honkbal minnend Nederland mooi om te zien dat Kinheim met een geheel zelf opgeleid team voor promotie naar de Hoofdklasse gaat. Wie had dat twee jaar geleden gedacht toen Kinheim noodgedwongen zich terugtrok uit de Hoofdklasse.

Deze zaterdag speelt OG tegen het Rotterdamse Neptunes. De wedstrijden in de reguliere competitie waren het aanzien meer dan waard. Uiteraard is de hoop dat er om 14.00 uur een prima pot wordt gespeeld.

Stand in de promotiepoule per 14 september is:

1. Kinheim                    10-20               5.    OG                           10-6

2. RCH Pinguins              9-18                6.    Wassenaar                 9-4

3. Neptunes                   9-12                7.    Sparks                      10-2

4. Eurostars                   9-10                8.    Twins                        10-2


Softbal:
Vorige week werden bij Pioniers in Hoofddorp de winstpunten gedeeld.  Met een 4-3 nederlaag en een 7-15 overwinning afgelopen zaterdag, staan onze dames op een keurige 4e plaats in de Silver League. Er is zicht op de 3e plaats van Pirates die gelijk in punten staat, echter OG heeft 3 wedstrijden meer gespeeld en speelt dit weekend haar laatste competitie wedstrijden. 
Tegenstander deze zaterdag is Quick uit Amersfoort, de rode lantaarndrager in de competitie. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur en 16.10 uur op het OG veld.

AddThis Social Bookmark Button
 
Bezig te Laden...