Home
Komend weekend
Geschreven door H. Huijboom en Redactie   
vrijdag, 13 juli 2018 13:15

Honkbal:
Afgelopen weekend won OG overtuigend tweemaal van Alcmaria Victrix met 22-1 en 15-4. In totaliteit sloeg OG 38 hits en maakte slechts 3 fouten. Op zondag was er een debuut van de toen jarige Nick Boxelaar (hij werd op de speeldag 16 jaar) als startende pitcher op de heuvel. Op zaterdag sloeg Milan Lammerts een grand slam en zondag had Joffrey Heus 6 uit 6 met 6 RBI’s. Voor geen enkele pitcher was ontzag, de hits vlogen hen om de oren.
Dit weekend de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie tegen The Hawks uit Dordrecht. OG kan de eerste helft van de competitie nog afsluiten als 4e maar dan moet er wel tweemaal gewonnen worden. Deze zondag speelt OG thuis om 14.00 uur. 
Vanaf het weekend van 11 augustus start de tweede helft met de 8 bovenste ploegen. Dat wordt nog een mooie competitie met 3 leuke derby’s tegen Kinheim, RCH en Sparks.


Softbal:
Lukte het de laatste twee competitierondes helaas niet om een overwinning te boeken, afgelopen weekend lieten onze dames weer zien dat ze echt wel kunnen softballen. Het Utrechtse UVV was het slachtoffer en toen de gravelwolken waren opgetrokken had OG met 8-6 en 7-0 twee duidelijke overwinningen behaald.
Voor OG softbal 1 is de zomerstop reeds begonnen.
Een groot aantal meiden van OG spelen de komende week met Oranje U19 in Italië om het Europees Kampioenschap. Succes!

AddThis Social Bookmark Button