Home
Komend weekend
Geschreven door H.Huijboom en Redactie   
vrijdag, 29 juni 2018 12:41

Honkbal:
Afgelopen weekend deelde OG de punten met Neptunes. Was het zaterdag een echt pitcherduel (totaal 38 x drie slag) waar de beslissing in de 12e inning viel met een discutabel punt voor Neptunes; op zondag sloeg OG er op los getuige 18 honkslagen (waaronder 3 drie pitters en 6 twee honkslagen) waarmede revanche werd genomen voor de verloren wedstrijd van zaterdag eindstand 13-3 na 7 innings. Dit weekend is de nummer 3 van de poule Eurostars de tegenstander, en dat beloven twee mooie wedstrijden te worden. Zaterdag eerst bij Euro Stars, maar zondag om 14..00 uur in Haarlem op ons van der Aart sportpark.
Na de wedstrijden tegen Eurostars zijn er nog 2 speelronden  te gaan tegen Alcmaria en Hawks en dan is de eerste helft van de competitie voorbij. Vanaf het weekend van 11 augustus strijden de eerste 8 ploegen om de bovenste plaats welk recht geeft om promotie wedstrijden te spelen voor een plek in de Hoofdklasse. OG ligt prima op koers met een 5e plaats in de stand.

Softbal:
Vorig weekend speelde OG thuis tegen de Amsterdam Pirates en de verwachtingen waren hoog gespannen. Geprobeerd werd om beide wedstrijden te winnen, om zo de aansluiting met de top te behouden. Helaas wilde het niet lukken en bleek Pirates met 2-4 en 0-7 te sterk, waardoor niet OG maar Pirates naar de 3e plaats op de ranglijst is geklommen. Deze zaterdag spelen onze dames thuis tegen koploper Twins, een pittige tegenstander dus. De wedstrijden beginnen om 14.00 en 16.10 uur op ons eigen softbalveld.AddThis Social Bookmark Button
 
Bezig te Laden...