Sponsoring


Home Info

Vrienden van Onze Gezellen Honk- en Softbal

De honk- en softbalvereniging Onze Gezellen opgericht in 1958 maakt deel uit van de OMNI vereniging Onze Gezellen met als sporten: voetbal, zaalvoetbal, basketbal, badminton, honkbal en softbal. De OMNI vereniging telt ca 1700 leden inclusief doublures (leden die bijvoorbeeld voetballen en softballen).

De honk- en softbalvereniging heeft ca 250 leden verdeeld over 22 teams (peildatum seizoen 2018) en heeft de beschikking over een prachtig verlicht honkbalveld, verlicht softbalveld en een jeugdveld.
Het eerste honk- als softbalteam spelen in de landelijke Overgangsklasse / Silver League. In 2017 zijn er 3 jeugd en 2 seniorenteams kampioen geworden.
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst !!

Het eerste honkbalteam is in 2017 op de derde plaats in de Overgangsklasse geëindigd en mocht promotiewedstrijden spelen voor een plek in de Hoofdklasse. Aan het eind van de rit is OG er helaas niet in geslaagd promotie af te dwingen.

De Vrienden van Onze Gezellen Honk- en Softbal ondersteunt de vereniging financieel. De groep bestaat thans uit 25 ondernemers met een reclamedoek op de velden en 50 particulieren resp. zakelijke founders.

De ondernemers kunnen een doek ophangen voor de prijs van EURO 500 per jaar met een minimale looptijd van 3 jaar.

Particulieren kunnen vanaf EURO 50 per jaar een donatie doen.

Hiernaast is er nog de mogelijkheid om ballensponsor of stoelsponsor te zijn.

Wat krijg je voor het lidmaatschap van de Vrienden terug:

  1. een vermelding van je naam op de sponsorborden en de website;
  2. gratis toegang tot alle wedstrijden;
  3. uitnodiging voor events gedurende het seizoen;
  4. een warm gevoel.

De vereniging kan niet alleen uit contributie de jaarlijkse kosten dekken vandaar dat de financiële bijdragen vanuit de Vrienden van enorm belang zijn om een seizoen tot een goed eind te brengen en de continuïteit van de vereniging te waarborgen.

Wil je lid worden of meer informatie bel met Henk Huyboom 0611953419 of mail naar henkhuijboom@kpnmail.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Wat zou het toch mooi zijn om in 2018 3 nieuwe doeksponsors en 10 particulieren binnen de Vrienden te krijgen !!!

AddThis Social Bookmark Button
 

Informatie over OG