Home Beeball

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop.
Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen.

BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

Officieel BeeBall wordt gespeeld met een soft-touch bal. Deze bal is zacht en bevordert daardoor de veiligheid en neemt mogelijke angst bij de deelnemers weg. Verder heeft de bal een afmeting van 8 inch (ter vergelijking; een honkbal is 9 inch en een softbal 12 inch).

Wedstrijden worden gespeeld in het weekend, en de BeeBall trainingen worden bij Onze Gezellen gehouden op woensdag van 16.30 uur tot 17.30 uur.
In de winter trainen we lekker binnen, dit doen we in onze eigen Sporthal.

Bij Onze Gezellen zijn enthousiaste BeeBallers van harte welkom! 

Klik hier voor meer informatie of stuur een mailtje aan: beeball@onzegezellenhonkensoftbal.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. 

AddThis Social Bookmark Button
 
Bezig te Laden...