Sponsoring


Home Lid worden van OG
Lid worden van OG
Geschreven door het Bestuur   
zondag, 27 juni 2010 11:38
Bij OG is altijd plaats binnen een team. Ervaring met honk- of softbal is niet nodig. Dat wordt vanzelf geleerd in het spel. Indien u eerst eens wil proberen dan kunt u ook vrijblijvend drie keer mee trainen met het team waarin u eventueel komt te spelen. Klik daarvoor op een van onderstaande opties en vul het formulier in. We nemen dan spoedig contact met u op. Wilt u meteen lid worden van OG dan gaat dat heel eenvoudig en snel. U vult het inschrijfformulier in en stuurt deze vervolgens op naar ledenadministratie@onzegezellenhonkensoftbal.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Hierna nemen wij spoedig contact met u op om, indien dat nog nodig is, te kijken in welk team u (of uw kind) kan komen spelen. Tevens melden wij uw lidmaatschap aan bij de Honk- en Softbalbond. De kosten daarvoor zijn onderdeel van de contributie

U heeft een aantal spullen nodig om te kunnen spelen. Natuurlijk een eigen handschoen. Een eenvoudige leren Honk- of Softbal handschoen kost circa 40 a 50 euro. Voor de jeugd zijn de prijzen meestal iets lager. Verder heeft iedereen een uniform nodig van Onze Gezellen. Een uniform bestaat uit sokken, een lange of korte broek (afhankelijk van het team), een ondershirt, een overshirt en een cap. De kosten van een nieuw uniform bedragen circa 100 euro. Verder heeft u goede buitenschoenen nodig. Jongens hebben daarnaast vanaf de pupillen een tok nodig.

De vereniging zorgt voor elk team voor knuppels, ballen, helmen en protectors voor de catchers.

Natuurlijk zijn tweede hands spullen prima te gebruiken. Vraag eens rond bij bijvoorbeeld de coaches.

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden, De gegevens zijn te vinden op deze website of klik hier.

AddThis Social Bookmark Button