Banner

OG wordt gesponsord door

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Actueel

Draagt u Onze Gezellen ook een wam hart toe?
Wordt dan lid van de Vrienden van Onze Gezellen.

Klik hier voor meer info.

Home
Goed om te weten
Nieuws - Laatste nieuws
Geschreven door H. Huijboom   
donderdag, 21 juni 2018 00:00

Goed om te weten …………

- Nick Boxelaar, 15 jaar en outfielder in het eerste team van OG, is voor Oranje onder de 16 jaar geselecteerd en gaat begin augustus naar Amerika om een invitatie toernooi te spelen. Zondag verkoopt zijn moeder Petra zelf gebakken cake om geld in te zamelen voor de reis naar USA. Steun Nick door het kopen van cake of doe een donatie.

- Vanaf vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli is er de Haarlemse Honkbalweek met deelnemende ploegen Cuba, Japan, Chines Tapei, Italie, Duitsland en Nederland. Een prachtig evenement dat de liefhebber niet mag missen. Kaarten zijn via de website te koop.

- In het weekend van 29/30 juni 2019 de New York Yankees en Boston Red Sox in London een tweetal competitie wedstrijden spelen in het oude Olympische Stadion van Londen met een  toeschouwers capaciteit van 55.000. Voor honkballiefhebbers een prachtige gelegenheid om MLB wedstrijden te bezoeken. Heb je plannen om heen te gaan laat het mij weten via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Het verplicht je tot niets maar het gaat om een inventarisatie voor animo om eventueel een groepsreis te organiseren.

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Publicaties

Kantinediensten

Sponsor OG - Klik op de banner

Banner

Facebook - Vind ons leuk