Home
Komend weekend
Geschreven door H.Huijboom en Redactie   
vrijdag, 01 juni 2018 08:47

Honkbal:
Afgelopen weekend won en verloor OG een wedstrijd van Orioles. Zaterdag werd overtuigend met 6-1 gewonnen en zondag met 8-7 verloren. De overwinning op zondag lag voor het oprapen. Immers in de 8e inning had OG een voorspong van 7-3. Helaas werd de ogenschijnlijke winst verspeeld en moest OG genoegen nemen met slechts 2 punten uit het weekend. Dit weekend is het jeugdige Amsterdam Pirates de tegenstander waar OG de handen aan vol zal hebben. Wil OG de aansluiting houden op een plek bij de eerste 8 dan is winst gewenst. Zondag gaat OG naar Amsterdam, maar zaterdag speelt OG om 14.00 uur thuis tegen Pirates.

Softbal:
Vorig weekend wist OG de dubbel tegen Euro Stars met 5-3 en een overtuigende 11-5 te winnen , waardoor 4 winstpunten werden bijgeschreven.  Door deze puike prestatie is het team, onder leiding van coaches Solange Starrenburg en Muis, naar de tweede plaats in de stand van de Silver League gestegen!  Deze zaterdag nemen onze dames het op tegen Hoofddorp Pioneers, die, met slechts 2 punten minder dan OG, op de 3e plaats in de Silver League staat.  De wedstrijden beginnen om 14.00 en 16.10 uur op ons eigen van der Aart sportpark.
Na de thuiswedstrijden van onze honk- en softbal is er een gezellige barbecue. Wil je mee barbecuen? Uiteraard een heerlijke & goed geregelde BBQ, waar u zeker niets te kort zal komen! Kosten zijn €10,- per persoon! (Drankjes zijn voor eigen rekening)


AddThis Social Bookmark Button