Home
Goed om te weten
Geschreven door H. Huijboom   
woensdag, 09 mei 2018 00:00

Goed om te weten …………

- In tegenstelling tot diverse andere clubs is de lichtinstallatie ( in 2016 geplaatst) van het honkbalveld goedgekeurd met dien verstande dat ter hoogte van de bullpen in het linksveld een lichtbak iets gedraaid moet worden. De KNBSB kan zich beter druk maken over echte beleidsmatige zaken dan onnodige sancties aan verenigingen opleggen indien de lichtinstallatie niet deugt.

- De Honkbalweek Haarlem plaatsvindt vanaf vrijdag 13 juli tot en met 22 juli met als deelnemers Cuba, Japan, Chinese Tapei, Italie, Duitsland en Nederland. De kaartverkoop is online beschikbaar zie de site www.honkbalweek.nl. Tot 5 juli zijn er ook kaarten te koop bij Nihek te Haarlem aan de Rijksstraatweg;

- In het weekend van 29/30 juni 2019 de New York Yankees en Boston Red Sox in London een tweetal competitie wedstrijden spelen in het oude Olympische Stadion van Londen met een  toeschouwers capaciteit van 55.000. Voor honkballiefhebbers een prachtige gelegenheid om MLB wedstrijden te bezoeken. Kansen voor Travel Counsellor !!!

AddThis Social Bookmark Button