Home
Komend Weekend
Geschreven door Henk Huijboom en Redactie   
donderdag, 10 mei 2018 11:14

Honkbal:
Afgelopen weekend won OG beide wedstrijden tegen DSS met respectievelijk 8-0 en 14-10. De zondag wedstrijd had OG een voorsprong van 13-1 na 6 1/2 innings maar kon helaas de tas niet inpakken omdat DSS in de gelijkmakende 7e inning 4 punten scoorde waardoor uiteindelijk de 9 innings volgespeeld moesten worden. Na bijna 4 uur kwam er eindelijk een eind aan deze wedstrijd met de punten gelukkig op zak.
Komend weekend is Wassenaar de tegenstander en dat is andere koek. Wil OG een goed resultaat boeken dan zal er strijd geleverd moeten worden en moet de knuppel haar werk doen. Zaterdag treed OG aan op het eigen veld, om 14.00 uur.

Softbal:
Na de competitie begonnen te zijn met 3 uitwedstrijden, kunnen de dames dit weekend eindelijk op eigen veld en voor eigen publiek gaan spelen.
Afgelopen zaterdag speelde OG tegen UVV, en dat de ploegen elkaar niet veel ontlopen bleek wel, want één partij werd verloren met 2-6, maar de andere wedstrijd gewonnen met 4-2.
Komende zaterdag staat de dubbel op het OG veld tegen Centrals op het programma. De club uit Utrecht heeft evenals OG 6 punten uit 6 wedstrijden behaald, dus opnieuw lijken het twee spannende wedstrijden te gaan worden. De wedstrijden beginnen zaterdag om 14.00 en 16.10 uur.

AddThis Social Bookmark Button