Home
Komend weekend
Geschreven door H.Huijboom en Redactie   
vrijdag, 04 mei 2018 12:42

Honkbal:
Na vier weekenden honkbal met 8 wedstrijden heeft OG in totaal 7 punten gehaald. De laatste dubbel tegen Twins werden de punten gedeeld.
Zaterdag won OG met 5-3 en zondag werd in de stromende regen met 8-3 verloren. Zaterdag sloeg OG 11 honkslagen en kreeg er slechts 2 tegen. Doordat OG teveel man op de honken achterliet werd het nog spannend.
Zondag was OG aanvallend niet in staat om de pitchers van Twins goed te raken waardoor het bleef steken op slechts 3 runs. Twins daarentegen wist wel raad met de knuppel. Uiteindelijk een teleurstellend resultaat; immers een verliespartij tegen Twins is onnodig.
Zaterdag 5 mei om 14.00 uur speelt OG op eigen veld tegen de tegenstander van dit weekend, stadgenoot DSS2. Hopelijk komt het vertrouwen in de aanval terug en wordt er een leuke wedstrijd voorgeschoteld aan het publiek en blijven de punten in Haarlem Noord.

Softbal:
Onze dames gingen vorig weekend gezamenlijk met de honkbalmannen naar Twins in Oosterhout. Ook hier verdeelden de teams de punten, waarbij de runs in de dubbele cijfers liepen. Eén maal werd er met 10-3 verloren, maar de andere wedstrijd met liefst 12-0 gewonnen. 
Deze zaterdag moeten onze dames opnieuw uit spelen, dit keer bij UVV in Utrecht. Ook nu beloven het weer spannende wedstrijden te worden, beide teams hebben in de stand een gelijk aantal punten en het runsaldo ontloopt elkaar niet veel.
Hopelijk lukt het OG deze keer beide wedstrijden winnend af te sluiten, en daarmee in de (sub)top van de Silver League te blijven.

Volgende week, zaterdag 12 mei, spelen onze OG dames na 3 uitwedstrijden op rij, dan eindelijk de eerste thuiswedstrijden tegen Centrals.

AddThis Social Bookmark Button