Home
Komend Weekend
Geschreven door Henk Huijboom en Redactie   
vrijdag, 27 april 2018 15:46

Honkbal:
De start van de honkbalcompetitie voor OG met als tegenstanders Sparks, Kinheim en RCH is niet overweldigend. Slechts 3 punten uit 6 wedstrijden zijn er behaald. Afgelopen weekend werd tweemaal in 7 innings kansloos verloren van RCH Pinguins. Dit weekend staat in het teken van revanche en het vertrouwen terug te krijgen. Wat is er niet mooier om dit weekend tegen Twins uit Oosterhout tweemaal te winnen met verfrissend, gedreven, goed aanvallend en verdedigend spel. Zaterdag 28 april speelt ons eerste team in Oosterhout, terwijl komende zondag om 14.00 uur op eigen veld tegen Twins wordt aangetreden.

Na 30 wedstrijden, in het weekend 14/15 juli, is het eerste deel van de competitie gespeeld en wordt de Overgangsklasse gesplitst in twee poules van 8. Een zgn. promotie en degradatie poule. OG moet in staat worden geacht de promotie poule te bereiken, deze gaat in het weekend van 11/12 augustus van start.

Softbal:
Afgelopen weekend begon de Silver League competitie voor Dames Softbal 1. In Amsterdam tegen Pirates werden de punten keurig gedeeld, één wedstrijd verloren en één gewonnen. Twee spannende wedstrijden werden er gespeeld, de uitslagen 2-1 en 6-7 lieten zien dat de teams niet veel voor elkaar onder doen.
Komende zaterdag spelen de dames hun dubbele wedstrijd in Oosterhout tegen Twins, tegelijk met de honkbal 1. Dat maakt het mogelijk om gezellig samen met de bus naar Oosterhout te reizen. Het zou toch mooi zijn als zowel de heren als de dames de winstpunten in de bus mee terug nemen naar Haarlem.

AddThis Social Bookmark Button