Home
Beeball seizoen van start 2
Geschreven door Eddie van Eeken   
maandag, 01 mei 2017 18:11

Hoewel de Spring Break alweer even achter ons ligt hebben de Beeballers slechts een klein aantal wedstrijden gespeeld. Tegenstanders die geen team bijeen konden brengen en het slechte weer gooiden roet in het eten. Een korte terugblik.

Spring Break
26 maart was de Spring Break. Alle spieren weer los maken, oefeningen doen voor het nieuwe seizoen en uiteraard je teamgenoten weer zien na een lange winter! De dag begon om 9:30 met een centrale bespreking.  Aangesloten een gezamenlijke warming-up. Hierna gingen de Beeballers een eigen programma afwerken. Er werd druk geoefend met aanlopen op het eerste honk, een parcours afgelegd om behendiger te worden en uiteraard geoefend met slaan. De ochtend werd afgesloten met een wedstrijdje en een broodje. De Beeballers hebben er weer zin in op naar de eerste wedstrijd!Rookies
De Rookies hebben ondertussen 2 wedstrijden gespeeld. De eerste was tegen Kinheim. En fanatiek dat ze waren de Rookies! Goed samenspel, mooie honkslagen en een hele berg enthousiasme zorgden ervoor dat de wedstrijd gewonnen werd met 24-13! De tweede wedstrijd was tegen Terrasvogels. Hoewel het weer in de ochtend niet meezat werd er toch gespeeld. Ook deze wedstrijd werd gewonnen. Toppers hoor die Rookies.


Majors

De Majors hebben wat minder geluk in het speelschema. 8 april werd tegelijk met de Rookies ook tegen Kinheim gespeeld. Door het fanatisme van coach Bas werden de spelers ook bloedfanatiek en werd deze wedstrijd gewonnen met 18-16. Helaas zijn de wedstrijden die volgden niet door gegaan. Terrasvogels vond het te koud en te nat op de wedstrijddag en BSM kreeg geen team bij elkaar.

Eerstvolgende wedstrijden:

Rookies

Zondag  14 mei 13:00

OG Rookies – Hoofddorp Pioniers Rookies

Majors

Zondag 7 mei 10:00

OG Majors – Olympia Haarlem

Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wilt u eens komen kijken of Beeball iets voor uw kind is? Elke woensdag van 16:00 tot 17:30 trainen we bij OG, Van der Aartweg 16, 2026 ZL Haarlem. Kom gezellig langs!

AddThis Social Bookmark Button