Home
WIE HELPT ONS IN DE KANTINE DE WEEK DOOR?
Geschreven door Het Bestiuur   
donderdag, 11 februari 2016 18:51

Beste OG-ers en iedereen die onze vereniging een warm hart toe draagt.

De kantine is het centrale ontmoetingspunt binnen Onze Gezellen. En de opbrengsten uit de kantine zijn uiteraard belangrijk voor de financiële gezondheid van alle OG verenigingen.

Maar die zelfde kantine kan alleen draaiend gehouden worden door de inzet van vrijwilligers. In het weekend wordt de kantinebezetting gevormd door vrijwilligers afkomstig uit de thuis spelende teams ( Op zaterdag de ouders van de jeugdteams, op zondag door de teams zelf ). Doordeweeks wordt de kantine gerund door een aparte groep vrijwilligers, de Omni vrijwilligers, afkomstig uit alle OG verenigingen. En zo langzamerhand gaat zich hier een probleem voordoen. Er vallen door diverse oorzaken de laatste tijd meer vrijwilligers af dan dat er bijkomen, waardoor de beschikbare groep te klein aan het worden is. Daarom vandaag de volgende oproep:  Wie wil ons helpen gedurende de week de kantine draaiend te houden? De vroege dienst loop van 19.00 uur tot 21.30 uur en de late dienst van 21.30 uur tot sluitingstijd ( meestal rond 23.30 uur, soms wat later). Het uitgangspunt is dat je 1 keer per maand een dienst draait. Echter hoe meer aanmeldingen hoe minder diensten er per persoon gedraaid hoeven te worden. Vele handen maken licht werk is een principe dat ook hier van toepassing is. Kun je op bepaalde avonden niet? Houden we rekening mee.

 

Mag het ook samen met iemand? Uiteraard, meld je dan als duo aan ( kun je altijd nog onderling besluiten om de ene maand zelf en de andere maand de ander de dienst te laten draaien….)

Mag je je ook aanmelden als team? Waarom niet, zolang je er maar voor zorgt dat het duidelijk is wie in dat team op de toegewezen dag aan de beurt is.

Mag je je ook als niet spelend lid aanmelden voor deze rol? Uiteraard , hoe meer handjes hoe beter.

 

Natuurlijk is het zo dat ieder van ons ook wel eens gedurende het jaar in het weekend namens zijn team kantinedienst heeft namens zijn team, maar echt heel vaak gebeurt dat nu ook weer niet. En vergeet niet dat een avondje kantinedienst ook heel gezellig en goed voor je netwerk kan zijn. Het is maar wat je er van maakt.

 

DAAROM HET VOLGENDE DRINGENDE VERZOEK: Help ons de gezelligheid in de kantine mogelijk te blijven maken en meld je aan als OMNI VRIJWILLIGER voor pakweg 1 kantinedienst per maand. Meld je aan en indien je deze hebt stel je vragen aan bij Hans Rutte ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 0651193351) , Mary Vreeken ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of Miranda Wesselman ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 0630879189). Iedereen alvast ontzettend bedankt voor jullie meedenken en enthousiaste aanmeldingen.

AddThis Social Bookmark Button