Home
Honkbal Heren 1 Driekamp
Geschreven door P. Diemen   
donderdag, 29 maart 2012 07:47
Nee nee mensen het is geen grap. Het is echt heus waar. Aankomende zondag is het echt zo ver. Een dag vol mooi honkbal en hopelijk ook een dag met heerlijk weer. Het vlaggenschip van Onze Gezellen Honk en Softbal zal aantreden tegen twee zeer sterke tegenstanders.

De eerste uitdagers zijn onze buren uit Santpoort Zuid het altijd lastige Terrasvogels. Dit team uitkomend in de 1ste klasse A en vorig jaar in de 1ste klasse B is een oude bekende van ons en we kijken er dan ook weer naar uit om de strijd aan te gaan. Tegen deze jongens kunnen wij zien waar wij met onze Kampioens aspiraties staan, en hoe onze kansen liggen in de 1ste klasse.

En in de andere hoek ook een tegenstander van formaat de routiniers van Kinheim 2. Een team vol met ervaring en honkbal kennis en vorig jaar nog kampioen in de 2e klasse, en de poule waar ook wijzelf in uitkwamen. Wij als Heren 1 van Onze Gezellen zijn dan ook gebrand om Kinheim te laten zien wat wij dit jaar waard zijn in de strijd om het kampioenschap!.

Al met al staat het eerste voor een lastige taak op deze met mooi honkbal gevulde zondag 1 april. Komt u ook gezellig kijken onder het genot van een drankje en hopelijk het stralende zonnetje. Heren 1 heeft de steun hartstikke hard nodig tegen deze twee sterke teams!

Programma:

zondag 1 april 2012
Nr.Tijd Team ATeam B

HDOG-001 12:00 Onze Gezellen Terrasvogels
HDOG-002 13:50 Kinheim-2 Onze Gezellen
HDOG-003 15:40 Terrasvogels Kinheim-2
AddThis Social Bookmark Button